Solo Itu Indah

Balik keja pagi tadi aku jadi mati akal tak tau nak wat apa, serba tak kena ja rasa...cam ada sesuatu ja yang membelenggu aku tapi aku tak tau apa kebendanya. Huhu...payah tol la cam ni. Last-last skali aku kuaq window shopping sorang-sorang ngan harapan apa yang membelenggu aku ni akan hilang ngan sindrinya...sambil-sambil tu leh la aku cari game baru. Hehe...

Mmm...ramai la plak orang ari ni. Aku tak tau sebab apa...nak kata weekend bukan, maybe ada perhimpunan haram kot? Ah, lantak la!!! Malas aku nak amik tau...kepala hotak aku ni yang berserabai tak da sapa pun nak amik tau. So wat pa aku susah-susah nak amik tau hal orang ye tak? Yang penting aku tak kaco orang dan orang tak kaco aku...mmm.

Aku nak gi makan meja tak da kosong, nak tengok wayang tiket abis, nak parking motor parking plak penuh...perasaan pelik mulai tumbuh dalam diri aku. Ada apa ari ni erk? Ada parti bogel ke kat sini sampai orang ramai sangat ni? Pikir punya pikir baru la aku ingat rupa-rupanya ari ni ari kekasih...patut la umat manusia ramai sangat ari ni.

Tiba-tiba ja aku rasa janggal...yela orang lain suma kuaq berpasangan tapi aku plak sorang-sorang ja. Rasa cam suma mata tertumpu kat aku ja seolah-olah mengejek aku. Ah, persetan ngan suma tu!!! Ada aku kisah? Janji aku bahagia...walaupun aku tak da awek tapi aku tak da la jahil sangat sampai meraikan ari kekasih. Huhu...

2 comments:

Hans said...

tak apa
lama2 nanti berdua la tu
:-)


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

azmiramin said...

INSYAALLAH...

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates