Jurnal Sang Celaru - Nota 26

11 Oktober 2012 - Dah lama gua tak tengok bola sepak Malaysia...tapi malam ni gua terpaksa tengok gak gara-gara temankan Cik Mat makan kat luaq. Kalo nak di ikutkan gua dah serik nak tengok bola skali ngan Cik Mat ni...tambah-tambah lagi bola sepak Malaysia. Adei!!! Bukannya apa, nak tengok bola ngan dia muka nak kena tebal sikit la...kalo tengok bola ngan dia tak riuh satu kedai makan tak sah!!! Dengar suara dia ja...dah la tu, dia mencarut hapa pun gua tak tau. Cik Mat ni jenis suka meraban ikut suka dia ja...tu yang gua malas, gua plak kalo tengok bola ke hapa jenis tak suka orang dok bising kat gua. T gua tak leh nak fokus...apa-apa pun gua rasa gua tak nyesal temankan Cik Mat tengok bola malam ni sebab gua cukup terhibur tengok ATM main. Memang dramatik tol game ni...kalo team-team lain pun leh slalu main cam ni kan ke best? Huhu...

2 comments:

Fendy said...

hidup ATM....

azmiramin said...

kita tngk sapa yg kena 20 ari bln ni...

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates