Kenangan Berposa Bersama Sahabat

Petang tadi aku berkesempatan merapu sikit ngan sahabat aku iaitu Warf kat Facebook...saja menyingkap kembali kenangan menyambut posa bersama-sama ketika kami duduk serumah suatu ketika dulu. Kalo sahabat-sahabat serumah kami yang lain seperti Zack, Edy, Samad dan Kame dapat join skali tadi ni mesti lebih banyak kenangan-kenangan kami dapat dikongsikan bersama...tapi tak pela, ni pun dah memadai kerna ianya telah membuat aku sebak. Ni baru sekelumit kenangan yang kami berjaya singkapkan...kalo sahabat-sahabat kami yang lain tu join aku tak tau la cam na? Mungkin aku menangis kot...haha. Apa-apa pun hayati la dulu isi-isi perapuan kami:




Khairil Azmir slamat menyambut Ramadhan sahabat!!!bwk2 la gi terawih sama...jgn gi mlm pertama je tau.haha...

10 jam yang lalu ·  ·  · Lihat Dinding ke Dinding




    • Khairul BunkMay Shahmir aku ske nasihat2 mcm nih...
      10 jam yang lalu · 


    • Abdul Wafiy hahaha cess!
      dulu aku igt lg sume pakat smgt nk g terawikh..niat nk buat pnoh.
      last2 thn smggu je. wakaka


      pape pn selamat myambut ramadhan too! semoga ramadhan kali ini lebih baek dr sblmnya..aminn~
      10 jam yang lalu · 


    • Khairil Azmir haha...seminggu apanya?ada satu thun tu satu mlm ja...haha
      10 jam yang lalu ·  · 


    • Khairil Azmir shamir:apa yg hg suka sngt ni...hg pn bwk2 la gi terawih sama.haha...
      10 jam yang lalu ·  · 


    • Abdul Wafiy hahahah.....ha'ah la weh. pastu sebok men badminton je kn. hahaha
      10 jam yang lalu · 


    • Khairil Azmir kah3x...jahil sungguh kita time tu.yg xleh blah 2 beradik tu la...sanggup gi kopak pintu court semata2 nk main.haha...
      9 jam yang lalu ·  · 


    • Abdul Wafiy hahahaha...adehh.
      ble pk2 blk, klaka je. sggup tu kopak pntu..smyg xnk..hahaha
      9 jam yang lalu · 


    • Khairil Azmir tu la psl...yg aku paling xleh lupa ada 1 mlm tu ada org wat semayang terawih kat court.nasib baik tak masuk...kalo tak malu bai!!!!haha...
      9 jam yang lalu ·  · 


    • Abdul Wafiy hahahaha...aku x smpi lg mase tu.
      kalo x smyg ngn suar pendek la korang. wakakka
      9 jam yang lalu · 


    • Khairil Azmir kah3x...kalo la mlm tu aku msk,blk tu sah2 aku bunuh diri.malu bai!!!haha...
      9 jam yang lalu ·  · 


    • Abdul Wafiy hahaha....adehh gile btol.
      rndu plak nk pose kt perlis..hahaha
      9 jam yang lalu · 


    • Khairil Azmir aku plak rindu time kita smbut posa 1 umah dl ni...aku,hg,z,samad,edy,samir.ni geng pling best!!!
      9 jam yang lalu ·  · 


    • Abdul Wafiy yep mmg paling best!
      buke same2, sahur same2, men same2, hahaha rindu sume tu
      9 jam yang lalu · 


    • Khairil Azmir shit!!!tiba2 ja gua rasa sayu bai...rasa cam nk nangis ja.
      9 jam yang lalu ·  · 


    • Abdul Wafiy damn..aku pn! T_T
      rindu kenangan kt perlis weh..
      cane la adek manis, bang chik... kedai tmyam kt masjid tu.,psr mlm..bazaar ramadhan kt sane.
      rndu sume tu..ahaha
      9 jam yang lalu · 


    • Khairil Azmir aiyakkk!!!gua dah bantai teriak dah ni...dah tak tahan.waaaa....
      9 jam yang lalu ·  · 


    • Abdul Wafiy hahaha...xpe la, meh aku join skali weh.
      uwaaa...... T_T
      9 jam yang lalu · 


    • Khairil Azmir haha...rasa nk je blk time dl kn.ada kwn2 apa suma...
      9 jam yang lalu ·  · 


    • Abdul Wafiy mmg la...best woo mase ngn kwn2 dulu.
      skang ni sume merata dh..rndunye~
      ko xpe lg..stil kt perlis.bole rase lg keindahan kt sane. hehe
      9 jam yang lalu · 


    • Khairil Azmir menikmati keindahan arau tanpa kwn2...xda maknanya.sorang2 jela dok layan blues...blues tau bkn blue.
      9 jam yang lalu ·  · 


    • Abdul Wafiy hahaha...xpe masih ade gadis2 cantik uitm kite tu.
      best gak pose kal cmtu.haha
      xpe..layan blues ke, blue ke..aku faham ang.hahahah
      9 jam yang lalu · 


    • Khairil Azmir haha...gua kebosanan ni bai.xda geng nk men badminton...z plak aku ajak asyik bz ja.huhu...
      9 jam yang lalu ·  · 


    • Abdul Wafiy hahaha..aku kt salu gak men badminton gn famly kwn aku skang ni.
      gile dorang sume hebat2..aku kne ayma je ngn dorang.haha
      perghh z busy eh skang..cm x caye je. wakakak
      9 jam yang lalu · 


    • Khairil Azmir advisor dia hajah...mau xbz.haha...
      lebih kurang sejam yang lalu ·  · 



Serius aku cakap, aku sangat rindukan saat-saat menyambut posa bersama sahabat-sahabat aku ni. Kalo tak silap aku dah 3 edisi posa kami sambut bersama kat Arau ni iaitu dari tahun 2007 hingga 2009. Tapi posa kali ni sedikit berbeza, aku menyambutnya tanpa halai tawa sahabat-sahabat aku ni. Huhu...sedih la plak. Kalo la aku ada mesin masa kan best!!! Leh la aku undurkan masa balik ke masa dulu...hehe. Ada sapa-sapa yang ada mesin masa tak? Aku nak pinjam jap leh? Haha...

2 comments:

Sir Marcello said...

sedih plak ingat kawan2 lama....hahaha

azmiramin said...

yela...tambah2 kalo dok sorang2 cam aku ni.lg la rindu bai!!!!!

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates