Aku Bukannya...

Aku bukannya kaki ampu,
Sebab tu la aku slalu ja kena bambu,
Lain la kau...slalu di sanjung dan di pangku,
Sebab kau nak cepat laku,

Aku bukannya kaki kipas,
Sebab tu la orang pandang aku cam hampas,
Lain la kau...orang tengok kau takkan lepas-lepas,
Sebab tu la kau kat atas.

Aku bukannya kaki bodek,
Sebab tu la apa yang aku buat pun nampak pelik,
Lain la kau...apa yang kau buat sumanya nampak molek,
Sebab tu la kau tak celik-celik.



P/S:Luahan rasa aku ni aku hasilkan masa aku keja kat Gaint dulu ni semasa aku tunggu result STPM aku kuaq...cam-cam ragam manusia si kaki bodek ni aku dapat lihat. Maunya tak banyak? Leh dikatakan hampir kesemua department kat Gaint tu aku penah keja...dari bahagian fresh market aku ditukarkan plak ke bahagian electrical, dari electrical aku di tukarkan plak ke bahagian sports, toys, stationery dan gak baby. Huhu...banyak tu beb!!! Kalo tak silap aku kat bahagian kasut dan pakaian pun aku penah keja gak...tapi tak lama la, pasal tu la aku tak berapa ingat sangat. Haha...

2 comments:

Sir Marcello said...

kat pakaian dalam wanita sempat? hahaha

azmiramin said...

hahaha...aku tak di galakkan keja kat situ coz leh menimbulkan bahaya kpd pelanggan.hahaha...

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates