Terdesak

Pagi tadi ada sorang kawan aku ni rekomenkan satu side ni tuk aku, side pasal tips-tips dalam perhubungan...katanya mungkin ianya bleh membantu aku tuk mendapatkan awek. Hahaha...tak rasa cam aku ni terdesak sangat ke nak dapatkan awek? Rasanya tak da la aku ni terdesak sangat kot...yela umoq aku pun baru ja masuk 23 tahun. Still lagi banyak masa tuk aku...tapi kadang-kadang tu aku rasa cam terdesak la gak nak ada awek ni. Yela kadang-kadang tu rasa bosan la gak idop sorang-sorang ni...kalo ada awek tu leh la gak kongsi-kongsi masalah ke hapa kan? Tak da teruk sangat aku nak menanggungnya sorang-sorang ye tak? Hehe...


Best ke kalo ada awek ni ha? Cam na rasanya ada awek ni? Tak terkongkong ke idop? Aku kalo bab hati dan perasaan ni memang kurang arif sikit...rasanya dak-dak sekolah menengah tu pun lagi pakar dari aku. Ahaks!!!! Bercinta tu memang la best...sumanya indah bagai duniya kita yang punya. Tapi bila skali angin kus-kus melanda...baru tau langit tu tinggi ka rendah. Haha...kadang-kadang tu aku rasa lawak la gak. Yela, ari ni bercinta bukan main lagi berkepit...sok bila bergaduh masing-masing tersepit. Huhu...anyway thank la kat kawan aku tu coz rekomenkan kat aku side tu. Aku tau niat dia nak tengok aku pun bahagia cam dia gak...jangan risau, masanya akan tiba!!! Tungguuu...



5 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

nak bercinta..yang penting hati kena ikhlas dan jujur dalam setiap perbuatan.. kalau 2 perkara tu xde..susah la hubungan tu nak kekal..

cik SHABAH said...

huhe.ingatkan kite sorg je yg celaru bab2 pakwe makwe ni.takpe,muda lg..masih bnyak masa lagi.rileks2 dulu. =)

*jom baca entri "adik ada pakwe tak?" kat belog cik shabah =)

azmiramin said...

cik aida yg comel:yup...tol tu.asas kpd ssuatu perhubungan tu adalah kepercayaaan...kalo masing2 tak percaya cam na perhubungan tu nk berjaya kan?

cik shabah:huhu...kita serupa.dah nasib badan nak wat cam na kan?haha...

Sir Marcello said...

akakaka...
ada awek r syok!!

azmiramin said...

shit la lu!!!lu dah ada awek syok la...gua yg xda awek ni merana tau tak?haha...

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates