Skali Aku Tertidoq Da!!!



Shit!!!!! Ni je la yang mampu aku ungkapkan wat masa skunk ni...disebabkan aku tertidoq petang ni aku telah terlepas tuk gi jawab test SMM. Cilanat tol!!!! Nasib baik la aku tak study hapa pun, kalo tak sia-sia ja aku study...huhu. Apa-apa pun aku tetap bengang coz tak dapat gi jawab test...markah test aku sia-sia burn cam tu ja. Arrrggghhhhh!!!!!! Mengapa nasibku sungguh malang? Nampak gayanya aku nak kena mandi bunga dulu kot baru malang ni nak ilang. Hahahaha...

2 comments:

EPAR said...
This comment has been removed by the author.
EPAR said...

lain kali, cuba la berhati2 ye, azmir.. jgn smpai berulang lg kes mcm ni.. sayangi la diri dan masa depan azmir.. lol..

p/s: i wish the best 4 ur life n future, as u r one of my friends!

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates