Chelsea vs Manchester United 2009/2010


Man U kalah lagi...kalo nak ikutkan memang la kecewa tapi aku tak da la nak bertindak bangang cam fans Kelantan semalam ni. Rilex sudeyy...nak emo pun apa yang aku dapat? Adat permainan la kan mesti ada menang dan kalah. Walaupun pahit harus aku telan jua. Huhu...fight for glory!!!!

7 comments:

Tibet a.k.a Mr Wiki said...

hahahahahah...mmg Chelsea mantap...boooo Man U...shit head...

Sir Marcello said...

shithead to glory2 naik lori...

azmiramin said...

tibet:hg tgg transfer period bln 1 t...man u akan bangkit semula pas tu cam season pas.tgg dan lihat...

bruno:shit hg!!!liv kena hg diam...man u kena hg bising!!!hg tgg awal pg t tngk sapa y kena...tengok leh tak hg dok bising lg sok ari?hahaha...ter'emo' la plak.

Sir Marcello said...

hahaha...pernah aku menyendiri tatkala liv kalah?????? aku tetap menyarung t shirt liv biarpun kami kalah dihambat fulham...

nie nak beli jersey plak...jajaja...

azmiramin said...

pastikan jersi y dibeli tak da lambang carlberg...huhu.baik hg tgg season depan pnya jersi ja coz carlberg dah xda...ganti ngan standard crated plak.huhu...anyway tahniah kat liv kerna mampu seri awal pg td...haha.

Sir Marcello said...

actually tahniah pada ngog kerna berjaya menipu ref...

tue lah pasai..tp aku rasa carlsberg nyer logo cun seh dari stdrd charterd

azmiramin said...

ngog sememangnya ngok...

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates