Kecantikan Adalah Takdir


Memandangkan paper aku dah abis pagi tadi so leh la aku layan movie sampai lebam...huhu. Aku baru ja abis tengok sebuah movie korea yang bertajuk Beautiful...menarik gak movie ni, kisah pasal dilema sorang wanita yang mempunyai wajah yang cantik. Payah gak rupanya jadi cantik ni...
aku ngat orang yang ada rupa buruk ja ada masalah, tapi orang cantik pun ada masalah gak rupanya. Nak tau apa masalahnya? Tengok la sindri...maleh aku nak cita. Aku nak layan movie yang lain plak...kalo best nanti aku gitau lain kat hangpa. Chow!!!!

5 comments:

Sir Marcello said...

kojaq...review movie cam siot jer...citer r sket..leh nt aku sedut kat ang...

azmiramin said...

hahaha...tak best r kalo aku cita.kalo nk tau tngk r sindri...baru r trill beb.huhu...

Sir Marcello said...

kalo setakat tulis kata awek dia cantek...berlambak lagi citer awek cantek dowh...

azmiramin said...

mn ada aku kata awek dia cantek(tp mmg cantek pn)...aku kata movie ni psl dilema sorang wanita cantik.ksh psl mslh bila ada muka lawa...slalunya orang muka buruk cam hg ja ada mslh.tp y ni cita psl org muka cantik ada mslh d sebabkan kecantikan y dimilikinya tu...huhu.

fndrocka said...

gambar macam menarik

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates