Selamat Tinggal indieact.net, Selamat Datang makantidurmuzik



Hangpa ingat lagi tak ari tua aku ada wat satu poll pasal patut ke tak patut aku memberhentikan blog muzik aku(indieact.net)...so skunk ni aku dah pun wat keputusan tuk memberhentikan terus blog aku tu walaupun hati aku berat tuk melakukannya. Lagipun masa aku wat poll tu pun ramai yang vote suruh aku hentikan saja blog muzik aku tu(tak da la ramai mana pun, 6 orang ja yang vote suruh hentikan, lagi 2 orang vote suruh teruskan)...thank kepada depa yang sudi meluangkan masa tuk vote, kesudian anda amatlah dihargai. Memandangkan aku dah wat keputusan tuk memberhentikan blog indieact aku tu so maknanya aku kena wat blog muzik baru la tuk menggantikannya...jangan risau coz aku dah pun create satu blog muzik baru yang diberi nama Music Can Be A Catalyst For The Changes.


Aku tau mesti ramai antara hangpa yang berkata keputusan yang aku buat ni terlalu terburu-buru sangat...yela aku just berhentikan indieact cam tu ja dan pas tu tiba-tiba ja aku dah create blog yang baru. Tak ke terburu-buru sangat namanya tu? Sebenarnya bukannya mudah tuk aku wat keputusan ni...2 bulan aku dok pikir sorang-sorang pasal ni saja, pas tu baru r start tanya pendapat orang ramai coz bagi aku pendapat depa pun penting gak. Yela mana la tau kan kot-kot blog aku ni ada follower yang tegar...kalo aku berentikan cam tu ja tak ka mengamuk depa nanti(ceh bajet cam blog aku tu hebat sangat). So bila dah ramai yang nak aku hentikan saja blog aku tu aku ikut je la. Huhu...sedih dan pilu hatiku ini.

Sebenarnya blog muzik yang baru aku wat tuk menggantikan indieact tu masih blom berfungsi lagi...maksudnya still under constructions lagi, still lagi mencari-cari konsep dan idea yang bleh di ketengahkan. So kalo hangpa suma ada sebarang idea yang dirasakan agak bernas dan bijak leh la gitau aku...buat masa skunk ni aku akan masukkan dulu beberapa post lama dari indieact kedalam blog muzik yang baru ni. Aku rasa tak salahkan coz suma post tu aku yang tulis(taip sebenarnya)so secara tak langsung ianya milik aku la. Hayati dan nilaikanlah dulu hasil-hasil penulisan aku yang dulu...t bila aku dah bersedia aku akan mula menulis semula. Paling lewat pun awal tahun depan la aku akan tulis balik...so aku harap hangpa sabar menunggu. Check it out!!!!

7 comments:

EPAR said...

blog tu bgus.. dr situ sy dpt tau skit sebyk ttg dunia seni.. truskn usaha..

p/s: yeah.. be patient.. :)

azmiramin said...

thank epar...tahniah kerna berjaya menjadi follower y pertama tuk blog tu.huhu...

Sir Marcello said...

bagus2...aku menantikan buah tangan terbaru dari hang..oh yeah...

Sir Marcello said...

btw..u should import the best entry from indieact.net to ur new blog...

azmiramin said...

thank bruno...tgg buah tangan terbaru dari aku.skunk ni aku bz dok baca komik smpai xda masa nk bg tumpuan kat blog...huhu.

Sir Marcello said...

ceh...komik mana plak ko baca nie..meh share link sket...

azmiramin said...

aku baca manga la...hg gi ja kat http://www.onemanga.com/ coz kat situ berlambak manga hg leh baca.jom baca manga smpai lebam...

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates