Apa Aku Nak Buat?


Kalo la di takdirkan aku kena buang dari UiTM(mintak simpang la Malaikat 44) apa la yang aku nak wat nanti? Aku kena berkira-kira dari skunk lagi sebab bila benda dah jadi aku dah bersedia kemana aku nak tuju seterusnya. So nanti tak da la aku tercari-cari arah yang sepatutnya...silap-silap leh bawak kepada arah yang salah, abis lingkup idop aku. Setelah aku berkira-kira dari tadi lagi aku still tak tau apa yang aku nak wat. Masalah tol ni...takkan la aku nak jadi kutu jalanan ja? Ni memang slalu dah aku wat...dah memang life aku dah pun. Aku perlukan perubahan dan sesuatu yang baru. Nak wat apa erk? Pening tol aku...ada tak sesiapa yang leh tolong bagi kat aku satu cadangan yang best? Please!!! Aku btol-btol dah buntu ni...huhu.


6 comments:

EPAR said...

rite now, i don't have any suggestion.. sorry.. but, i always pray that u will and able to continue your study, hopefully.. then, if a miracle happens and u get that chance.. promise to urself, not me.. that u will study hard.. :)

p/s: kata en.kamsol.. ilmu ni penting.. xkisah la blajar dr mne skali pun.. (tgk pd ilmu juga la.. tu, kna pikir sendiri la.. hehe) wish u all da best in everything u do.. gambatte!

juraij said...

Kembali pd Islam yg sebenar.
Sedar ko ad tuhan yg akan soal ap ko buat MASA HIDUP MU!

Sekian.
Harap maklum.

Sir Marcello said...

u r my enemy...takkan tak jelez kot aku convo..alah rilek john..janji ko ada semangat nak belajaq!!

nie aku nak tanya lagi, KO NAK BELAJAQ LAGI KA TAKNAK?

rileks2 ang kena syndrom kame nie...takpe...mc ada masa lagi tuk berubah...

azmiramin said...

mmg aku nk blaja lg...kn aku penah kata y aku nk abiskn pengajian aku tp aku xmao amik peduli psl pointer.ngat x?

Sir Marcello said...

aku terlupa dah td...ingat2...hahaha..so jgn mengalah..selagi ang reti membaca, n menulis serta sikit omputih :P

boleh punya A dalam tangan...kalo rajin r...macam epar~~ macam aku A- bley lagi kekeke...

p/s: xmo kalah jugak :P

Tibet a.k.a Mr Wiki said...

aku rasa la ni baik hg apply gomen..mintak jadi Medical Asistant ka..elaun dapat bulan2..blajaq pun xjauh..kat aloq star ja..masa depan terjamin dr hg dok menjahanamkan diri hg kat umah sewa 2..

nak telan mati mak..nak luah mati bapak..sendiri pikiaq la wei..dah terantuk br tengadah..mmg x guna..tp kalu ada chance bawak2 berubah la geng wei..

aku ckp berdasarkan pengalaman..kalau aku rajin aku dah lama dah smbg dgree dulu..sbb aku malas la aku mcm ni lg..dok kat cni..

x syok ka tgk member2 lain grad..masuk skali kuar skali la wei..sampai bila nak dok kat cni walaupun aku tau hg sayang kat pak guard uitm yg curi moto hg ni..

p.s: nasihat dr seorang yang pernah jatuh

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates