Bayou


Semalam aku ada baca sebuah komik online dari Zuda Comics yang bertajuk Bayou. Bayou ni merupakan komik online pertama oleh syarikat Zuda Comics yang dihasilkan oleh Jeremy Love(penulis, artis) dan Patrick Morgan(colorist). Aku cadangkan hangpa try layan tengok coz jalan cerita komik ni memang tol-tol gempak...aku berani jamin hangpa akan pueh ati. Komik ni bercorak horror fantasi. Aku bagi 4.5 bintang tuk komik ni...


2 comments:

Sir Marcello said...

bagilah link dowh!! aku malas nak search kat pakcik google..

azmiramin said...

gi je kat http://www.zudacomics.com/bayou

 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates